Ανακοίνωση ΑΡΔΙΝ για την Γενική Συνέλευση της Πέμπτης

0
64
Μετά από συλλογή υπογραφών ορίστηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής την Πέμπτη στις 2 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο.

Μετά από δύο μαζικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στον Κοσμήτορα της Σχολής για τα ζητήματα της έλλειψης διδακτικού προσωπικού και της διανομής συγγραμμάτων, είναι ανάγκη να ανοίξει ευρύτερα η συζήτηση στον Σύλλογο για την υποχρηματοδότηση που διαλύει τις σχολές μας. Αντίθετη άποψη έχουν οι δυνάμεις της αδράνειας και του “διαλόγου” η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής και η ΑΦΠ Νομικής, οι οποίες καταψήφισαν την πρόταση των ΑΡΔΙΝ, ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝ, Αγ. Κινήσεων και Πορείας για ΓΣ.
Το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης διδακτικού προσωπικού έχει ως αποτέλεσμα η Νομική Σχολή ΑΠΘ να μην μπορεί να εκτελέσει το πρόγραμμα σπουδών της το 2021. Σαν φοιτητές αυτής της σχολής, δεν μπορούμε να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Πρέπει να αντισταθούμε στην διάλυση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας και να διεκδικήσουμε συλλογικά:
-ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
-ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΩΡΑ
-ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Σαν Αριστερό Δίκτυο Νεολαίας Νομικής προχωράμε αύριο στις 6 στο στέκι του ΣΦΝ στην συνδιαμόρφωση κοινού πλαισίου με το contra legem EAAK και την Αριστερή Ενότητα ενόψει της ΓΣ της Πέμπτης.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 2 ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ!

LEAVE A REPLY