Σημειώσεις-προφορικές εξετάσεις στο μάθημα «Συλλογικές σχέσεις εργασίας: Συνδικαλιστικές ελευθερίες -Συλλογικές διαφορές» (Διδάσκουσα: Καθηγήτρια Β. Δούκα)

1
35
Οι σημειώσεις για το μάθημα «Συλλογικές σχέσεις εργασίας: Συνδικαλιστικές ελευθερίες -Συλλογικές διαφορές» (Διδάσκουσα: Καθηγήτρια Β. Δούκα) διατίθενται μόνο από το φωτοτυπείο στο υπόγειο του Κτιρίου Διοίκησης.

Όσοι επιθυμούν να μετάσχουν στις προφορικές εξετάσεις του μαθήματος, καλούνται να το δηλώσουν μέχρι 30 Μαϊου 2013 [ώρες 11:00 – 13:00] στο γραφείο 402 στην κ. Βοζίκη.

Οι προφορικές εξετάσεις θα γίνουν στις 17, 19, 20 Ιουνίου 2013 στο γραφείο 214 σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που θα αναρτηθεί στις 31 Μαϊου 2013.

1 COMMENT

  1. Καλημέρα σε όλους!
    Λέγομαι Μαρίνα και είμαι στο πτυχίο! συγκεκριμένα μου έχει μείνει μόνο το μάθημα των συλλογικών διαφορών! επειδή όμως βρίσκομαι στο εξωτερικό δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις παραδόσεις.. εχει προμηθευτεί κάποιος απο σας τις σημειωσεις της ανακοινωσης?? θα μπορουσε να με ενημερωσει συνοπτικα για το ποια θεματα καλυπτουν?
    ευχαριστω εκ των προτέρων! καλή επιτυχία σε όλους!!

LEAVE A REPLY