44 υπογράφοντες που κάλεσαν τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ

4
29

Θεσσαλονίκη, ΑΠΘ: Η  επιστολή προς την εισαγγελία Θεσσαλονίκης και η λίστα με τους 44 υπογράφοντες καθηγητές (πρυτάνεις, κοσμήτορες και πρόεδροι) που κάλεσαν τα ΜΑΤ για να καταστείλουν την απεργία των εργολαβικών υπαλλήλων.

Η λίστα αυτή και η “εγκυρότητα” της ήταν το βασικό χαρτί που χρησιμοποίησαν εισαγγελέας και πρόεδρος για να καταδικάσουν τoυς 11 εργαζόμενους σε 8μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.
Λείπουν πρόεδροι μόνο από 4 σχολές (Παιδαγωγικό, Νηπιαγωγών, Μαθηματικό και Χημικό).
πηγή: athensindymedia

4 COMMENTS

  1. Και ο Παρασκευό μέσα? Αμάν 3 μέρες μείνανε για την καταστροφή του κόσμου!

  2. δεν ξέρω αν ήταν υποχρεωτική η υπογραφή των κοσμητόρων των σχολών.. αν όχι έχω να πω ότι δεν το περίμενα αυτό από τον παρασκευόπουλο, τον οποίο έχω προσωπικά δει σε μερικές πορείες να διαμαρτύρεται δίπλα σε αγανακτισμένους εργαζόμενους φοιτητές νεολαία και λοιπά αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας. θα περίμενα κατανόηση εκ μέρους του και αντίθεση στο ενδεχόμενο να εισέλθουν τα ματ μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο.
    κατά τα άλλα ντροπή και στους υπόλοιπους 43 και κυρίως στον μυλόπουλο, που τι να πει πια κανείς για αυτόν τον άνθρωπο. το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνει γραμμένος με τα πιο μελανά χρώματα στην ιστορία του πανεπιστημίου και θα υπέχει πλήρη ευθύνη γι αυτό

LEAVE A REPLY