Ρωσία – Σαουδική Αραβία: Ρώσοι χάκερς εναντία στη μεγαλοσύνη του Αλλάχ.

0
125

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη σχετικά με το μουντιάλ, όπου θα βλέπουμε μαζί χλιαρές επιλογές betαρίσματος, προκειμένου να αξιοποιήσουμε δημιουργικά τα χρήματα που διαφορετικά θα δίναμε για διακοπές, μεταπτυχιακά και άλλα αχρείατα πράγματα.

Σήμερα αρχινάει το μουντιάλ με την οικοδέσποινα Ρωσία να συναντά τη Σαουδική Αραβία. Αν είχε να κάνει με πετρέλαια θα ήταν ντέρμπι, ωστόσο το ποδόσφαιρο δε σκαμπάζει από πλουτοπαραγωγικές πηγές και καλά κάνει. H (μη σοσιαλιστική) Ρωσία έχει χρόνια να παρουσιάσει ανταγωνιστική ομάδα και πονάνε τα μάτια μας κάθε φορά που τη βλέπουμε. Στα δε φιλικά έτρωγε τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη. Γηρασμένη ομάδα με τον επιθετικό Σμολοφ να αποτελεί τη μόνη ελπίδα να δούμε κάτι καλό.

Η Σαουδική Αραβία είναι από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης και ακόμα και με βύσμα τον Αλάχ, δεν θα δει βαθμό στη διαδικασία των ομίλων. Κλειστή ομάδα που θα πονταρει στις αντεπιθέσεις.

Κατά βάση αναμένεται κλειστό παιχνίδι. Αν δεν είχαμε 4 χρόνια να δούμε μουντιάλ πιθανόν να μην το βλάπαμε καν. Η Ρωσία ειναι διοργανώτρια και περιμένω ένα ελαφρύ σπρώξιμο σαν τον ολυμπιακό του παλιού καλού καιρού. Εδώ βυσμάτωσαν τον Τραμπ, θα κωλώσουν μπροστά στη FIFA; Επιλογή μου να δοθεί πέναλτι στο ματς (3.70).

Επίσης θα έριχνα ένα οπορτουνίστικο στοίχημα στο να σκοράρει έστω ένα γκολ η Σαουδική Αραβία (2.22).

δμ

LEAVE A REPLY