Μουντιάλεμε μέρα 2η

0
114

Χθες η Ρωσία κατάφερε να στείλει κουβά τη μισή υφήλιο γαζώνοντας με πέντε γκολάκια τη Σαουδική Αραβία. Το τέταρτο μνημόνιο κατατέθηκε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και το τριήμερο θα βρέχει. Οι οιωνοί δεν είναι ευοίωνοι αλλά εμείς θα αλλάξουμε την τύχη μας (με το στανιό).

Σήμερα η παναγία μας έδωσε 3 ενδιαφέροντα ματσάκια προκειμένου να προσαρμοστούμε ομαλά στη φασάρα που λέγεται Μουντιάλ και θα μας ελαφρύνει το πορτοφόλι για τον επόμενο μήνα.

Πρώτο ματς, Ουρουγουάη – Αίγυπτος (15:00). Έμπειρη ομάδα σε τέτοιες διοργανώσεις η Ουρουγουάη, με παίκτες που είναι κλειδιά στις ομάδες που παίζουν όπως ο Καβάνι, ο Σουάρες και ο Γκοδίν. Με τους Χιμένες, Μπεντακουρ και Βεσίνο να τους πλαισιώνουν. Προκρίθηκε στην τελική φάση πανάξια 2η πίσω από τη Βραζιλία. Αντίθετα η Αίγυπτος, δεν έπεισε στα προμουντιαλικά φιλικά. Παίκτης βαρόμετρο ο Σαλάχ, του οποίου η συμμετοχή στο ματς είναι ερωτηματικό. Σε θετική περίπτωση φυσικά η Αίγυπτος εκτός από έναν πολύ δυνατό παίκτη θα κατέβει και με διαφορετική ψυχολογία. Αν είχε άλλον αντίπαλο τα παραπάνω θα είχαν σημασία. Όμως όταν αντίπαλος είναι η αγαπημένη Ουρουγουάη, δεν γίνεται να μην πάρω το διπλό (ανεβάζοντας το με ένα κόμπο με όβερ 1,5.)

Δεύτερο ματσάκι στις 18:00 είναι το Μαρόκο – Ιράν. Καλή πορεία στα (εύκολα) προκριματικά το Ιραν, καλό να κοντράρεις τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό στη Συρία, ωστόσο το Μαρόκο είναι ένα επίπεδο παραπάνω. Με παίκτες που παίζουν σε μεγάλες ομάδες και σε σημαντικά πρωταθλήματα, το πιστεύουμε και για την πρόκριση (εις βάρος της Πορτογαλίας). Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον άσσο, διανθισμένο με ένα άντερ 3,5 δεδομένου ότι αναμένεται κλειστό παιχνίδι από πλευράς του Μαρόκο. Καλή επιλογή και το No Goal.

Τρίτο ματσάκι στο πράιμ τάιμ (21:00) της μέρας είναι ο Ιβηρικός εμφύλιος: Πορτογαλία – Ισπανία. Τα πράγματα είναι απλά. Η Πορτογαλία του Σάντος είναι πιο μίζερη και από ταινία της DC, ενώ παιχνίδια της έχουν προκαλέσει μια σειρά από παθήσεις όπως επιληψία και μανιοκατάθλιψη. Απ’ την άλλη η Ισπανία κατεβαίνει με υπερπλήρες ρόστερ σε όλες τις θέσεις πλην της επίθεσης (Ντιέγκο Κόστα βασικός) και έχοντας αλλάξει δυο μέρες πριν προπονητή (έπαθε Σωκράτη Κόκκαλη η Ισπανική ομοσπονδία). Γενικώς είναι ομάδα με παίκτες έμπειρους μεν, που έχουν κατακτήσει ό,τι τίτλο κινείται δε. Και ήδη από το 2014 έχει σημειώσει μια σημαντική κάμψη. Δεδομένου ότι θα παίξει κλειστά η Πορτογαλία δεν θα πάρουμε το εύλογο διπλό και θα περιοριστούμε σε ένα fun bet στην ισοπαλία με την οποία τυπικά είναι ικανοποιημένα τα δύο φαβορί του ομίλου.

Συνοψίζοντας:

Ουρουγουάη – Αίγυπτος 1 + over 1,5
Mαρόκο – Ιράν 1 + under 3,5

Mαρόκο – Ιράν No Goal
Πορτογαλία – Ισπανία Χ

δμ

LEAVE A REPLY